Houtprojecten

Een tuinterras waarop je geniet van ‘t goeie leven, een tuinomheining die je rust en privacy gunt, een poolhouse waar je je voorbereidt op een heerlijke zwemsessie, of een (bij)gebouw waar je ontspant na een lange dag: onze houtprojecten vervullen belangrijke functies. Tegelijk verliezen we het esthetische en het duurzaamheidsaspect nooit uit het oog. En je kunt niet enkel de realisatie van je houtproject aan ons overlaten: we verkopen ook hardhout en terrastoebehoren.

Terrasaanleg

Droom je van een prachtig hardhouten tuinterras of dakterras? Wij garanderen een uiterst professionele levering en plaatsing. Wist je dat je zelfs de aankleding en het onderhoud van je terras aan ons kunt overlaten?

Tuinafsluiting

Een houten tuinafsluiting moet niet alleen mooi en onderhoudsvriendelijk zijn; ook duurzaamheid en weersbestendigheid staan wellicht hoog op je verlanglijstje. Wij zorgen ervoor. Zonder uitzonderingen.

Poolhouse tot tuinhuis

Of je nu nood hebt aan een houten tuinhuis, een carport, een poolhouse, een fietsenberging of een tuinkamer: onze houtrealisaties passen perfect bij hun omgeving en zijn zowel bijzonder praktisch als stijlvol.

Massieve houtbouw CLT

Heb je een idee voor een houten bijgebouw, of zelfs een volledige woning in massieve houtbouw of cross-laminated timber? Leg het aan ons voor, en wij brengen jouw unieke creatie tot leven. Daarna kan het genieten beginnen.

Houten terras aanleggen - Timber Projects - Van concept tot uitvoering - Dakterras ipe b-fix Keerbergen