Houtprojecten

Een tuinterras waarop je geniet van ‘t goeie leven, een tuinomheining die je rust en privacy gunt, een poolhouse waar je je voorbereidt op een heerlijke zwemsessie, of een (bij)gebouw waar je ontspant na een lange dag: onze houtprojecten vervullen belangrijke functies. Tegelijk verliezen we het esthetische en het duurzaamheidsaspect nooit uit het oog. En je kunt niet enkel de realisatie van je houtproject aan ons overlaten: we verkopen ook hardhout en terrastoebehoren.

Terrasaanleg

Droom je van een prachtig hardhouten tuinterras of dakterras? Wij garanderen een uiterst professionele levering en plaatsing. Wist je dat je zelfs de aankleding en het onderhoud van je terras aan ons kunt overlaten?

Tuinafsluiting

Een houten tuinafsluiting moet niet alleen mooi en onderhoudsvriendelijk zijn; ook duurzaamheid en weersbestendigheid staan wellicht hoog op je verlanglijstje. Wij zorgen ervoor. Zonder uitzonderingen.

Poolhouse tot tuinhuis

Of je nu nood hebt aan een houten tuinhuis, een carport, een poolhouse, een fietsenberging of een tuinkamer: onze houtrealisaties passen perfect bij hun omgeving en zijn zowel bijzonder praktisch als stijlvol.

Massieve houtbouw CLT

Heb je een idee voor een houten bijgebouw, of zelfs een volledige woning in massieve houtbouw of cross-laminated timber? Leg het aan ons voor, en wij brengen jouw unieke creatie tot leven. Daarna kan het genieten beginnen.

Houten gevel

Met een mooie houten gevel of houten accenten haal je het maximum uit het design van je woning. Wij zorgen voor een plaatsing volgens de regels van de kunst zodat je houten gevel ook na enkele jaren nog steeds de eyecatcher van je woning of project is.

Dak en timmer werken

op onze kennis van spanten en dak timmer kun je voor 200% rekenen. Wij geven jou als particulier, projectontwikkelaar, aannemer of architect alle hulp die je nodig hebt, van ontwerp tot levering en plaatsing.
Houten terras aanleggen - Timber Projects - Van concept tot uitvoering - Dakterras ipe b-fix Keerbergen
gevelbekleding en sectionaal poort in thermo ayous triple