Houten tuinafsluiting

Timberprojects helpt jou als particulier, tuinaannemer of projectontwikkelaar om van je houten tuinafsluiting een rasechte blikvanger te maken. We staan met andere woorden in voor de plaatsing van natuurlijke tuinafsluitingen, maar verkopen ook hout én geven advies.

Levensduur: minstens 20 jaar

Van deze tuinafsluiting wil je lang genieten. Onze houten omheiningen gaan minstens twintig jaar mee en doorstaan de hevigste rukwinden. Die belofte kunnen we waarmaken doordat we consequent voor hout met duurzaamheidsklasse 1 kiezen, voornamelijk hardhout (padouk of afrormosia) en thermowood (ayous of Noorse den).

Houten tuinafsluiting op een helling

Helt je tuin enorm af? Geen probleem: ook dan zorgen we voor een tuinafsluiting die de tand des tijds moeiteloos doorgaat. Om het hoogteverschil weg te werken, gebruiken we een betonnen plaat onder de houten panelen, die we vakkundig in de hardhouten palen frezen voor een robuust resultaat.

Zachthout voor je omheining

Heb je een voorkeur voor zachthout zoals dennenhout? We voldoen graag aan je wensen, maar opteren dan wel voor hardhouten palen om te voorkomen dat je houten omheining begint rotten of zou breken bij een sterke windvlaag.

Houten tuinafsluiting | Timber Projects | vakmanschap en precisie.