Houten terras aanleggen

Als specialist in houten terrassen staan we particulieren, tuinaannemers en projectontwikkelaars bij – niet alleen met terrasaanleg, maar ook met de levering van hardhout of terrastoebehoren.

Houten terras aanleggen in de tuin

We zorgen voor een vlekkeloze aanleg van je houten terras, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen of bij grote hoogteverschillen. Voor de fundering van je houten terras werken we ofwel met stabilisé en terrasdragers ofwel met een hardhouten structuur en paaltjes. Een terras op palen is interessant wanneer je tuin afhelt of je in een bel-etage woont.

Dakterras in hout

Met een mooi dakterras haal je het maximum uit je beschikbare ruimte én uit zonnige dagen, want dan is het er heerlijk zitten. We leggen jouw dakterras aan op terrasdragers, zodat er voldoende ventilatie is en je terras lang meegaat. Bovendien kunnen we zo de dakhelling corrigeren voor een strak resultaat.

Onze houtsoorten

We kiezen bij de aanleg van je houten terras voornamelijk voor ipé of padouk. Beide houtsoorten hebben een duurzaamheidsklasse 1, krijgen na verloop van tijd een mooi zilveren patina en hebben geen last van temperatuurschommelingen of veranderingen in de luchtvochtigheid. Graag een terras in een andere houtsoort? Ook daar zorgen we voor.

Houten terras aanleggen - Timber Projects - Van concept tot uitvoering - Dakterras ipe b-fix keerbergen

Gallerij houten terrassen

Heb je een vraag over één van onze projecten of wens je een offerte op maat? Contacteer ons.