Onderhoud

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0932-rotated.jpg

Het onderhouden van een houten terras is essentieel om zowel de levensduur als het uitzicht hiervan te bevorderen. Een goed onderhouden terras oogt niet alleen aangenaam en leuk maar gaat ook langer mee in tijd.

Afhankelijk van de seizoenen en de omgeving rond het terras zoals bomen, struiken en planten, zal een houten terras last ondervinden van groenaanslag. Dit is niet iets dat enkel voorkomt bij houten terrassen, ook stenen terrassen, gevels (hout & steen) en buitenmeubels ondervinden dit.

Na de herfst- en wintermaanden is het steeds nodig om de effecten van deze seizoen van het terras te verwijderen. Bij het reinigen wordt niet alleen de oppervlakkige laag vuil verwijderd maar ook een beschermlaag aangebracht waardoor het vuil en groenaanslag zich minder snel op het terras kan hechten.
Het einde van zomer, de aanloop naar de winter is ook steeds een goede periode om het terras een laatste keer te reinigen en een beschermlaag te voorzien voor de aankomende wintermaanden.

Timber Projects biedt dit onderhoud aan op jaarlijkse of half-jaarlijkse termijn. Het onderhoud wordt steeds uitgevoerd met de aangepaste machines voor uw terras.


Wij maken graag prijs op voor de reiniging van uw terras zodat dit steeds een aangename en onderhouden uitstraling vertoond.