Dak en timmer werken

Of het nu gaat om een particuliere woning of een appartementsgebouw: op onze kennis van spanten en dak timmer kun je voor 200% rekenen. Wij geven jou als particulier, projectontwikkelaar, aannemer of architect alle hulp die je nodig hebt, van ontwerp tot levering en plaatsing.

Dakopbouw in houten spanten, traditioneel timmer werk of “engineered wood”

De opties voor jouw dakproject zijn legio. We gebruiken steeds de methode die het best bij jouw project past. 

 

Voor eenvoudige daken waar de structuur niet zichtbaar blijft gebruiken we bijvoorbeeld spanten. Voor een warme authentieke uitstraling werken we met traditioneel timmerwerk dat gezien mag worden. 

 

Voor moderne of complexe structuren verkiezen we “engineerd wood”. De naam zegt het al zelf, deze elementen worden na ontwerp op maat vervaardigd. De mogelijkheden zijn bijgevolg quasi onbeperkt. Enkele voorbeelden van “engineered wood” zijn clt en lignatur daken, daken met I-joists en gelamelleerde balken.

Spantendaken en “engineered wood” op maat

Jouw dak constructie wordt na ontwerp en goedkeuring op maat gemaakt in de productiehal van onze fabrikant. We staan je bij in élke fase, van ontwerp tot de stabiliteit studie en plaatsing. Indien gewenst voorzien we ook de isolatie, dakdichting en zolderafwerking.
Dak en timmerwerken stationsproject te Mechelen in opdracht van NMBS - CIT blaton

Gallerij dak en timmerwerken

Heb je een vraag over één van onze projecten of wens je een offerte op maat? Contacteer ons.