Terras in Padouk Softline

Padouk Softline terras Keerbergen

 

Dit terras rond het zwembad werd gelegd in Padouk, gecombineerd met het softline bevestigingssysteem. De onderstructuur is opgebouwd met massieve Padouk onderbalken.

Het Softline systeem is een systeem dat het mogelijk maakt uw terras op een onzichtbare manier te bevestigen. Het Softline systeem is toepasbaar op vijf houtsoorten, Padoek, Merbau, Ipe, Teak en Jaya. Al deze houtsoorten behoren tot duurzaamheidsklasse 1.
Het Softline systeem biedt enorm veel voordelen bij de plaatsing van uw terras en zorgt ervoor dat de levensduur tot zijn maximum wordt behouden. De clipsen waarmee de terrasplanken worden bevestigd zijn gemaakt uit composiet materiaal dat een hoge mechanische sterkte heeft. Deze mechanische sterkte geeft als voordeel dat het flexibel is bij het krimpen en uitzetten van de terrasplanken en weer zijn oorspronkelijke plaats inneemt na het werken. Naast het werken in de breedte maakt het ook de zijdelingse bewegingen tussen de planken mogelijk zonder het hout te beschadigen. Alle terrasplanken worden ook steeds kops met elkaar verbonden zodat er steeds een perfecte aansluiting is tussen twee planken. De softline-clipsen worden zo aangebracht dat u nergens een schroef of afdektap kan zien zitten, een Softline terras zorgt dus voor een rustig en mooi geheel zonder storende elementen.

Verder zorgt het systeem voor mooie gelijke voegen tussen het hout en garandeert het een vrije luchtcirculatie tussen het terrashout en de onderstructuur.

Voor meer informatie over het Softline-systeem mag u ons steeds contacteren of kan u terecht op de website van Vetedy http://www.vetedy.com/nl/terraces/softline/