Omkasting homarium Restaurant De Peerdestal

Timber Projects werd door restaurant De Peerdestal in Antwerpen gevraagd om een interieurproject uit te voeren. Het aanwezige homarium moest aangekleed worden zodat de kreeftenbak niet langer een alleenstaand element was maar meer geïntegreerd werd in het geheel van de zaak.

Timber Projects heeft er voor gekozen om de omkadering zo te maken dat de omkasting het homarium lijkt te dragen. De randen van de kreeftenbak lopen mooi gelijk met die van de omkasting zodat dit één geheel lijkt. Alle planken werden horizontaal geplaatst om zo de ruimte groter te maken. In de omkasting werden twee stopcontacten verwerkt zodat klanten steeds hun gsm kunnen opladen of  hun laptop kunnen gebruiken. Aan één zijde werd er een afneembaar paneel voorzien zodat de elektriciteit en de watervoorzieningen van het homarium steeds bereikt kunnen worden.

Voor meer interieurrealisaties kijk zeker even verder op onze website;

http://houtenterrasaanleggen.timberprojects.be/portfolio/maatkast-mdf/http://houtenterrasaanleggen.timberprojects.be/portfolio/industriele-tafel-steigerhout-en-metaal/http://houtenterrasaanleggen.timberprojects.be/portfolio/zwevend-tv-meubel-in-eik-gecombineerd-met-steigerhout/