B-Fix Onzichtbare bevestiging

b-fix

Afbeeldingsresultaat voor b-fixOnzichtbare bevestiging

Het B-Fix-systeem zorgt voor een onzichtbare bevestiging voor zowel terassen als gevels en is dus universeel inzetbaar.

Materiaal keuze: inox

De B-fix clipsen en vijzen zijn vervaardigd uit roestvrij staal zodat hun functie optimaal blijft bij regen en vochtige weersomstandigheden en leveren dus zo een enorme levensduur op.

Toepassingsgebied

Het systeem is zowel toepasbaar op houten terrasplanken als composietplanken.

Opvang uitzet-krimp van houten terrasplanken

Verder houdt dit bevestigingsysteem rekening met het ‘werken’ van de planken. Zoals iedereen weet kan hout redelijk wat werken onder de verschillende weersomstandigheden. Hout zet vooral uit in de breedte, het B-fix systeem heeft oog voor dit ‘veereffect’ van het hout.

Terrasplanken vervangen

Een enorm voordeel van het b-fix bevestigingsysteem is dat er steeds toegang is tot de vijs waarmee de clips bevestigd is, dit maakt dat er de mogelijkheid bestaat om planken plaatselijk te demonteren en te vervangen.

Uitvoeringen

De B-fix clipsen zijn beschikbaar in zowel de originele clips als in een zwarte uitvoering die voor een volledige discretie zorgt.

Houtsoorten

Niet alle houtsoorten lenen zich voor dit onzichtbare bevestigingssysteem. Bfix is alleen toepasbaar bij hardhouten terrasplanken. Thermisch behandelde houtsoorten (thermowood) zijn te broos voor dit systeem. Enkele voorbeelden van geschikte houtsoorten: Padouk, Ipe, Itauba, Cumaru,…

Voor meer informatie over dit bevestigingsysteem mag u ons steeds contacteren of kan u ook terecht op de website van B-Fix http://www.b-fix.be/nl/home